SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Langt hår kursus

Kom til demoaften med ZENZ’ Founder Anne-Sophie Skjødt Villumsen, hvor du vil få masser af ny inspiration og nemme tricks til opsætninger i langt hår, hvad end det er til bruden, den mere klassiske aftenopsætning eller en anden festlig lejlighed. 

Anne-Sophie er netop hjemvendt fra et langt hår kursus med Gandini i Italien, og vil gerne lære og inspirere ZENZ' frisører i langt hår.I løbet af aftenen vil du blive klogere på de nyeste trends indenfor opsætninger i langt hår og få de bedste tips og tricks til hvordan du selv kan lave de smukkeste frisurer og flotteste makeup med simple teknikker, der kan tilpasses din kundes ønsker. Udover Anne-Sophie, vil også ZENZ’ frisør og session stylist Agathe Gjerdevik Prins vise styling på model. Agathe har vundet den prestigefyldte Fondation Guillaume Denmark konkurrence to gange, og er en passioneret stylist, der brænder for at dele ud af sin erfaring med at skabe det fuldendte look. Mangler du inspiration til makeup, vil Julie Skov, der er uddannet frisør hos ZENZ og også en fast del af Copenhagen Fashion Week vise makeup på model, der passer til aftenens tema. Julie er ekspert i makeup, både til fest, portrætfotos, bryllup og fotoshoots, og elsker at lære fra sig om alle former for makeup.

Du kan forvente at der bliver vist mindst fire forskellige opsætninger og teknikker, der er supernemme at lave i salonen eller fx ude ved bruden. Og du vil gå fra kurset med ny inspiration til også at kunne integrere dine egne idéer og skabe individualiserede udtryk hvad angår både styling og makeup.

LANGT HÅR KURSER i 2024

DIN UNDERVISER

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, founder af ZENZ

Anne-Sophie er founder af ZENZ og pioner indenfor økologi og bæredygtighed i beauty branchen. Hun var med til at starte Grøn Salon samt Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Anne-Sophie har arbejdet som grøn frisør siden 1999. Hun er en del af Intercoiffure og DOFK og arbejder for at højne fagligheden i frisørbranchen. Anne-Sophie deler gerne ud af sin viden og erfaring om frisørkemi og sunde hårfarver. 

Læs mere om Anne-Sophie her

FAQ