SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

FEEL GOOD

FRISØRENS SUNDHED I FOKUS

ZENZ Organic Products er skabt til at være sunde for både frisører og kunder. De indeholder derfor ingen uønsket kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Som frontløber for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri har ZENZ i årevis samarbejdet med forskere, læger og de officielle certificerings-organisationer om, at udvikle de sundeste og mest bæredygtige skønhedsprodukter, hvor vi altid gør os umage med at minimere vores miljø og klimapåvirkning.   

Produkterne skaber et rum til selvforkælelse og velvære. En behagelig duft og blød konsistens er med til at give en helhedsoplevelse for sanserne, når produkterne er i brug. Du kan skabe en wellnessoplevelse for dine kunder, hvor produkter plejer både hår og hud med naturens fineste ingredienser.

Ingredienser

Aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

Produkterne er baseret på aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Vi har nøje udvalgt nogle af naturens fineste råvarer fyldt med vitaminer og mineraler, der plejer og styrker både hår og hud. Hovedingredienserne i vores produkter er økologisk oprenset aloe vera og økologisk koldpresset avokadoolie som har særdeles gode hud- og hårplejende egenskaber.  

Pure

Allergivenlige produkter gør en forskel og skaber rammerne for et sundt arbejdsmiljø i salonen.

Pure-serien fra ZENZ er en komplet serie som indeholder både hårpleje, styling og hudpleje. Fælles for alle produkterne i serien er, at de alle er uden kunstige og naturlige parfumestoffer og AllergyCertified. AllergyCertified-mærket er din sikkerhed, hvis du ønsker at forebygge allergi. Vi anbefaler serien til både duft-allergikere, gravide, børn og andre som vil undgå både kunstige og naturlige parfumestoffer.

ZENZ arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri og som en del af dette, skaber ZENZ de bedst mulige produkter som sætter rammerne for et sundt arbejdsmiljø. Allergi og hudlidelser ses ofte i frisørfaget og derved en grund til, at mange bliver nødt til at stoppe. Allergivenlige produkter kan forebygge allergi, men også give allergikere mulighed for at blive i deres fag.

Pure-serien var nomineret i kategorien Årets Grønne Pris ved Danish Beauty Award 2022.

Duftsynergi

Duften i vores produkter er nøje udvalgt, så de kan mikses og stadig bevare en god duftsynergi.

Produkterne fra ZENZ har en behagelig naturlig duft og en blød konsistens, som er med til at give en helhedsoplevelse for sanserne, når produkterne er i brug. Milde æteriske olier og parfumer særligt udvalgt af ZENZ’ stifter Anne-Sophie Skjødt Villumsen bidrager med skønne duftnoter og aromaterapeutiske oplevelser. Alle dufte er i harmonisk synergi og modarbejder dermed ikke hinanden. Derfor kan alle vores produkter mikses for at opnå lige præcis den følelse og energi, som din kunde har brug for. Flere af vores produkter indeholder fx milde, æteriske dufte.