SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

ZENZ Organic Products er baseret på aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Vi har nøje udvalgt nogle af naturens fineste råvarer fyldt med vitaminer og mineraler, der plejer og styrker både hår og hud. Produkterne skaber et rum til selvforkælelse og velvære. En behagelig duft og blød konsistens er med til at give en helhedsoplevelse for sanserne, når produkterne er i brug. Duften i vores produkter er nøje udvalgt, så de kan mikses og stadig bevare en god duftsynergi.

Produkterne er skabt til at være sunde for både frisører og kunder. De indeholder derfor ingen uønsket kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Med vores Pure-serie er der minimal risiko for at udvikle allergi. Vi anbefaler serien til både duft-allergikere, gravide, børn og andre som vil undgå både kunstige og naturlige parfumestoffer. 

FEEL GOOD

Skab et rum til selvforkælelse og velvære med ZENZ Organic Products.

HOVEDINGREDIENSER

Vi har udvalgt nogle af naturens fineste råvarer fyldt med vitaminer og mineraler for at pleje og styrke både hår og hud.
Hovedingredienserne i vores produkter er oprenset aloe vera og koldpresset avocadoolie.

ØKOLOGISK OPRENSET

ALOE VERA

Vi bruger udelukkende økologisk oprenset aloe vera, hvilket betyder, at den er renset for de allergifremkaldende stoffer, som findes helt naturligt i aloe vera.

Aloe vera gelé indeholder 75 vigtige næringsstoffer herunder mange vitaminer og mineraler, fx. de 3 kraftfulde antioxidanter vitamin A, C og E samt B-vitaminer, kalcium, jern, zink, magnesium, mangan, kobber, krom, natrium og kalium. Dette vitaminboost giver aloe vera særdeles gode hud- og hårplejende egenskaber. Udover at styrke og genopbygge hår og hovedbund, hjælper det med at øge blodcirkulationen samt bevare hudens fugtighed. Aloe vera dulmer også rødme og kløe samt lindrer smerter, hvilket er særlig godt for hovedbunden.

Alt i alt giver aloe vera et ekstra skud fugt og hjælper hår og hud med at opretholde et naturligt fugtniveau. Når dit hår indeholder nok fugt, bliver det stærkere og mere smidigt. Når din hud holdes hydreret, forbedres hudens elasticitet også, og derfor kan vores shampoo og balsam med stor gavn bruges på kroppen såvel som i håret.

ØKOLOGISK KOLDPRESSET

AVOCADOOLIE

Vi anvender kun økologisk koldpresset avocadoolie af bedste kvalitet.

Avocadoolie er rig på oliesyre samt vigtige essentielle fedtsyrer som omega-3 og omega-6. Derudover indeholder den mange mineraler og vitaminer, fx. vitamin A, B1, B2, D og E, hvilket giver olien ekstremt fugtgivende og nærende egenskaber. Den er særligt velegnet til tør, dehydreret og moden hud samt effektiv til problemhud. Olien beskytter mod udtørring og gør hår og hud mere smidigt og blødt.

På grund af sin høje koncentration af oliesyre, der virker betændelseshæmmende og regenererende, kan avocadoolie anvendes topisk for at lette gener ved skæl i hovedbunden, sprukne hæle, keratosis pilaris (knopper på arme), insektbid og -stik, solskoldning, eksem og psoriasis.

Endelig virker den helende på tør og revnet hud samt beroligende og nærende på hovedbund og tørre hårspidser. Er også velegnet som kropsolie.

VIGTIGE INGREDIENSER

Udover oprenset aloe vera og koldpresset avocadoolie har vi udvalgt en række andre vigtige aktive ingredienser, som alle plejer og styrker både hår og hud.  

ÆTERISKE OLIER

Duften i vores produkter er nøje udvalgt, så de kan mikses på kryds og tværs og stadig bevare en skøn duftsynergi. Flere af vores produkter indeholder milde dufte fra æteriske olier.