SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

LOOK GOOD

Profesionelle produkter udviklet af eksperter

ZENZ Organic Products er professionelle produkter udviklet af frisører til frisører. Produkterne bruges af ZENZ’ egne frisører i ZENZ’ danske frisørkæde og af nogle af de bedste frisører i mere end 20 forskellige lande.

Når du bruger produkterne, vil du opleve at få mere end forventet. Produkterne er i ekstremt høj kvalitet og multifunktionelle. Der skal kun bruges ganske lidt for at opnå fantastiske resultater. Produkternes høje kvalitet og niveau af sunde, naturlige og certificeret økologiske ingredienser pakket i mere bæredygtig emballage sætter sammen med ZENZ’ ansvarlige frisørkoncept en ny standard for skønhedsprodukter.

Det er vores egne eksperter der udvikler og tester produkterne. De har stor erfaring med at arbejde både nationalt og internationalt i både skønheds- og modebranchen. Udover fagligheden inden for skønhed, er det vigtigt for vores eksperter at tage ansvar og gøre sig umage. Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden og man kan derfor altid lære nyt og blive klogere. Du kan blive undervist af vores kreative team hos ZENZ Organic Academy.

OFFICIEL HÅRPARTNER COPENHAGEN FASHION WEEK NEWTALENT

Udover arbejdet i salonerne, laver ZENZ’ frisører flere kreative projekter i modebranchen, da skønhed og mode hænger naturligt sammen for os. ZENZ har lavet hår og makeup ved flere modeshows og er officiel hårpartner til Copenhagen Fashion Week NEWTALENT.

ZENZ støtter partnerskaber og ønsker at investere i den næste generation af talenter. Som partner for CPHFW NEWTALENT støtter vi nordiske designtalenter og deres udvikling som rollemodeller i modebranchen, så de kan vise vejen frem internationalt for en mere ansvarlig og mere bæredygtig branche. Udover modeshows laver ZENZ også hår og makeup til photoshoots for flere forskellige brands. 

Intercoiffure

ZENZ har nogle af landets dygtigste frisører og er medlem af Intercoiffure - et eksklusivt internationalt netværk for verdens førende saloner. Intercoiffure er en verdensomspændende organisation, der eksisterer i over 50 lande og bygger på et tæt samarbejde mellem de allerdygtigste frisører. Det kræver et højt kvalitetsniveau af både faglige og menneskelige kompetencer at være en del af Intercoiffure. 

Udvikling af talenter  

ZENZ støtter talenter, hvad end deres passion er. For ZENZ er talenter, mennesker som altid gør deres bedste og brænder for det, de laver. De er samtidig dedikerede med en stærk viljestyrke. Hos ZENZ ønsker vi at give talenter de bedste forudsætninger for at nå deres mål og drømme. Vi skaber de bedste rammer for vores frisørelever i salonerne, så de har de bedste forudsætninger for at udvikle sig selv og deres talent.

Alle vores frisører, både elever og færdiguddannede frisører, får undervisning i vores eget ZENZ Organic Academy, så de kan blive ved med at udvikle sig og opnå flere færdigheder. Vi ser nemlig vores elever som vores fremtidige salon-partnere. Eleverne får også mulighed for at lave kreative projekter som fx modeshows.  

  

Award-vindende produkter og koncept

Anne-Sophie og Jørgen Skjødt modtog æresprisen Årets Ildsjæl ved Danish Beauty Award 2021

ZENZ har vundet priser både nationalt og internationalt og blevet anerkendt for både produkter, frisører og koncept. ZENZ Orgnaic Products har vundet flere priser ud fra flere forskellige kriterier og kategorier bl.a. for funktion, bæredygtighed, naturlige og økologiske ingredienser samt sunde og allergivenlige produkter. 

I 2015 vandt Anne-Sophie Skjødt Villumsen, stifter af ZENZ, prisen som Årets Frisør ved Danish Beauty Award. I 2021, efter lanceringen af ZENZ Version 2.0, vandt Anne-Sophie og Jørgen Skjødt æresprisen Årets Ildsjæl ved Danish Beauty Award. Denne pris gives til branchefolk der har gjort en forskel og er forbilleder for andre i branchen.