SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ PARTNER

ZENZ er et stort netværk af frisører, hvor alle ligeværdigt arbejder sammen for at udvikle og skabe respekt om frisørfaget. Som partner hos ZENZ står du aldrig alene. Du bliver en del af et fællesskab, der bygger på faglighed, kreativitet og økonomisk sikkerhed.

Et partnerskab med ZENZ sikrer dig et sundere arbejdsmiljø, unikke produkter, sparringspartnere og lokal markedsføring. ZENZ kan give dig den bedste løsning, hvor vi sikrer at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Som ZENZ Partner er du franchisetager og din salon fungerer som ZENZ koncept-salon.

En del af et fællesskab

ZENZ er et stort fællesskab og netværk af frisører, der alle arbejder for at udvikle sig selv og deres forretning. Siden åbningen af vores første salon, har vi været forgangsvirksomhed for en sundere og mere bæredygtig branche. Som ZENZ Partner står du aldrig alene. Du kan bruge ZENZ og netværket i dagligdagen, når du står over for en faglig eller daglig udfordring i salonen.

Sunde arbejdsforhold

Vi værner om vores fag og skaber de bedste rammer for dig som frisør. Når der bruges mere bæredygtige, svanemærkede og økologiske produkter er punktudsugning ikke nødvendig. Der er ingen skadelige dampe i salonen og du kan få en hverdag uden hovedpine og allergiske reaktioner og opleve, hvordan det gode indeklima har en positiv effekt for både frisører og kunder.

UNIKT KONCEPT

Med vores unikke salon-koncept gør du noget godt for dig selv, dine medarbejder, kunder og miljøet. Produkterne er udviklet af vores egne eksperter med sundhed og bæredygtighed i fokus og er i højeste kvalitet. De indeholder maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Derudover er emballagen lavet af genanvendt plastik.

“Til sidst kunne jeg bare slet ikke lade være.”

– Jeanne Steen Christensen, ZENZ Partner hos ZENZ Taastrup

JEANNE STEEN CHRISTENSEN

Jeanne har været selvstændig frisør siden 2006 og blev i 2019 partner hos ZENZ.

Da Jeanne valgte at blive en del af ZENZ var det ikke kun hendes 5 ansatte der alle var meget positivie. Også kunderne har taget godt imod skiftet.

Jeanne fortæller: "Jeg synes, det er rart at have et større netværk og organisation under mig til at rådføre sig med og få opbakning fra. Den mere eller mindre fælles markedsføring er en kæmpe stor hjælp og ballast for mig."

Ingen begrænsinger

"Det er vigtigt for mig at vise, at det at være bæredygtig og tænke på miljøet ikke behøver at betyde, at man slet ikke må noget og skal skære en masse ting væk. Der er stadig mange muligheder, og det er faktisk slet ikke så svært, når man først kommer i gang." fortæller Jeanne.

Bedre indeklima i salonen

Jeanne har ikke haft allergi eller sygdomme på grund af frisørfaget, men hun har alligevel kunne mærke en forskel: "Jeg troede ikke, at jeg havde nogen problemer, men omkring to uger efter skiftet kunne jeg mærke en forskel på mine egne slimhinder. Der er en helt anden luft i salonen, og vi kan virkelig mærke det på indeklimaet."

Interessen er stigende

Jeanne mærker, hvordan tendensen og interessen breder sig: "Jeg er med i frisørmesterforeningen, og her spørger flere ind til mine overvejelser og erfaringer med skiftet. Mange vil gerne gå i en mere bæredygtig retning, også selvom det så bare er med små ting. Det, synes jeg, er rigtig positivt."

BLIV ZENZ PARTNER

Kontakt ZENZ for at høre mere om mulighederne for at blive ZENZ Partner.