SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ FORHANDLER

ZENZ Organic Products er blevet brugt i profesionelle saloner siden 2010 og bruges i dag i mere end 1200 saloner verden over. Mere end 6000 frisører og stylister bruger produkterne i saloner, til photoshoots, filmset og andre kreative projekter.

PROFESSIONELLE SALON-PRODUKTER

ZENZ Organic Products er en eksklusiv serie af danskproducerede salonprodukter udviklet af frisører til frisører. Vores eksperter har udviklet og gennemtestet produkterne, så du kan skabe de bedst mulige resultater for dine kunder. De multifunktionelle produkter inspirer dig til at være kreativ og udfolde dine idéer.

NATURLIGE OG ØKOLOGISKE INGREDIENSER

Oplev hvordan naturens reneste og bedste ingredienser skaber smukt og sundt hår og samtidig skaber et sundere miljø i salonen. Produkterne er baseret på naturlige og certificeret økologiske ingredienser og er certificeret af flere anerkendte mærkninger. Det er din sikkerhed for, at produkterne lever op til høje krav fra en tredjepart.

EMBALLAGE I GENANVENDT PLASTIK

Med ZENZ Organic Products drager du ikke alene omsorg for din og dine kunders sundhed - du er også med til at gøre en forskel for vores fælles miljø og natur ved at vælge mere miljøvenlige produkter. Naturen er inspirationen til det nordiske og organiske design, hvor emballagen er lavet af genanvendt plastik.

Bliv forhandler

Opret en bruger på vores B2B webshop her eller kontakt vores danske distributør, Sæther, for bestilling af produkter.