SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Krøllede kreationer

EKSPERTAFTEN I KLIP OG STYLING AF HÅR MED TEKSTUR

Kom med til en inspirerende aften med krøller i fokus. Vores dygtige undervisere viser demo i krølleklip og styling af forskellige teksturer. Både på dame og herre. Vi tager dig med gennem pleje af krøllet hår, og giver tips og tricks til hvordan du på professionel vis håndterer krøllet hår i salonen.

Mange frisører føler sig på udebane når det kommer til hår med kraftig tekstur, men med den rette pleje og simple teknikker, kan alle opnå et succesfuldt resultat. Vi guider dig igennem alt fra valg af produkter, klippeteknikker, Curly Girl metode, samt styling, så du kan føle dig tryg og give dine kunder med krøller den allerbedste oplevelse.

Krøllet hår kurser i 2024

DINE UNDERVISERE

Ayoe

Med mange års international erfaring indenfor session styling, samt en helt særlig interesse for hår med tekstur, har Ayoe godt styr på krøllet hår, og på hvad der kræves for at få det til at tage sig allerbedst ud.

Følg Ayoe på Instagram:@ayoeness 

Jeppe

Efter 12 år i London side om side med nogle af de bedste frisører, har Jeppe udviklet en stor erfaring med næsten al slags hår. Han har en særlig sans for tekniske klipninger og en sublim formforståelse. Jeppe elsker at videreformidle og er en let forståelig underviser.

Følg Jeppe på Instagram:@jp_gregersen

Aiden

Aiden har altid interesseret sig for hår med tekstur og især styling. Han har assisteret ved et utal af Fashion Weeks og har arbejdet med alle slags krøller, men især afrohår er han særlig dygtig til. Aiden mestrer alt fra flet til styling af naturkrøl.

Følg Aiden på Instagram: @aidenrigo

FAQ