SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

TILBEHØR

ZENZ Organic Products tilbyder tilbehør til brug i professionelle saloner. Produkterne er ikke kun mere bæredygtigt valg end traditionelt tilbehør, men også meget funktionelle.

GENANVENDELIG VARMEHÆTTE

HairSpa er selvopvarmende hætte, der booster effekten af hårkur og reducerer farvetiden ved henna- og hårfarvning, da den tilfører varme til behandlingen - helt uden brug af elektricitet. Et mere miljøvenligt valg med stor effekt. Hætten har en unik patenteret teknologi og kan bruges igen og igen.

HairSpa

699,00 kr
Enhedspris
per 

GENANVENDELIG STRIPEPAPIR

De innovative Paper Not Foil-papirer er et mere miljøvenligt alternativ til folie, som skaber et mindst ligeså flot resultat. Papiret er lavet af genanvendt industriaffald. Det kan genanvendes op til 3-4 gange. Det er let at genbruge, da det blot skal skylles eller maskinvaskes sammen med et par håndklæder. Fås i to størrelser.

Paper Not Foil

fra 619,00 kr

Enhedspris
per 

HÅRBØRSTER

Professionelle antistatiske og ioniske hårbørster med en blanding af vildsvinehår og nylonpigge. De udreder håret effektivt, mens de plejer og tilfører fugt og glans ved regelmæssig brug. Med et ergonomisk håndtag lavet af FSC-certificeret bambus, som er stærkere, lettere og mere holdbar sammenlignet med træ.

Ionic Styling Brush Round

133,42 kr
Enhedspris
per 

Ionic Styling Brush Paddle

148,30 kr
Enhedspris
per