SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ GREEN PARTNER

Når du er ZENZ Green Partner får du eksklusive rabatter på produkter. Som ZENZ Green Partner er du certificeret Grøn Salon og bruger primært ZENZ Organic Products i din salon. Du har ZENZ Organic Products på hylderne i din salon ved siden af andre produkter der er godkendt til Grøn Salon.

UNDERVISNING

Kom på kurser hos ZENZ Organic Academy og få inspiration og lær nye teknikker fra det kreative team af undervisere. Der udbydes også kurser med fokus på produkter og Grøn Salon, så du kan holde dig opdateret med den nyeste viden i branchen.

PRODUKTER

Med ZENZ Organic Products kan du skabe et sundt arbejdsmiljø for dig og dine ansatte. Du har samtidig en komplet produktlinje til de kunder, der efterspørger produkter i høj kvalitet lavet af naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

FÆLLESSKAB

Du bliver en del af et netværk af frisører, som du kan spare med. ZENZ er et stort fællesskab, hvor alle arbejder for at udvikle sig selv og deres forretning. Siden åbningen af vores første salon, har vi været forgangsvirksomhed for branchen.

“EN GAVE TIL MIG SELV, MINE MEDARBEJDERE OG I DEN GRAD OGSÅ TIL VORES KUNDER”

– Kicki Merkel, ZENZ Green Partner

KICKI MERKEL

Kicki har haft sin egen salon i Nykøbing Falster siden 2012 og arbejdet med ZENZ Organic Products i mange år. I 2020 blev hun ZENZ Green Partner.

Kickis salon er den eneste salon på Lolland-Falster der er certificeret Grøn Salon.

Kicki om at være ZENZ Green Partner:

"Jeg er ZENZ Green Partner, fordi jeg mener, at ZENZ er de førende i verden, når det kommer til det grønne og bæredygtighed. Og at de samtidig er helt fremme i modebranchen og tager et kæmpe ansvar for vores uddannelse ift. elever og samarbejde med frisørskolen i København. Det gør at jeg er stolt over at være en del af deres univers."

Multifunktionelle produkter

Vi er vildt begejstrede for produkterne. I starten skulle vi vænne os til, at det er en lille serie, men når man først lærer multifunktionaliteten, så er der ingen begrænsninger. Det er i øvrigt en helt igennem fantastisk serie til curly girl-metoden.”

Inspiration og undervisning

Jeg er vild med al den undervisning vi får i ZENZ Organic Academy. Det at sikre sine medarbejdere, så de kan blive ved med at dygtiggøre sig, er virkelig fedt. Vi har jo elever og der er det også en fordel, at de kan modtage undervisning, så ikke man står med det hele selv.

Nye kunder

Vi har fået flere nye kunder efter vi blev en del af ZENZ.”

BLIV ZENZ GREEN PARTNER

Kontakt ZENZ for at høre mere om mulighederne for at blive ZENZ Green Partner.

ZENZ GREEN PARTNERS

Hårgalleri 66 i Svendborg

Identity Hair i Odense

Kicki Merkel i Nykøbing Falster

Køtlum Hárfríðkan i Tórshavn

Pure Hair i Vejle

Rinago i Silkeborg

Salon Eco i Thisted

Salon Salon i København N

Salon Zacho i København S

ZENZ Reykjavík i Reykjavík