SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ GREEN PARTNER

Når du er ZENZ Green Partner får ud eksklusive rabatter på produkter. Som ZENZ Green Partner er du certificeret Grøn Salon og bruger primært ZENZ Organic Products i din salon. Du har ZENZ Organic Products på hylderne i din salon ved siden af andre produkter der er godkendt til Grøn Salon.

UNDERVISNING

Kom på kurser hos ZENZ Organic Academy og få inspiration og lær nye teknikker fra det kreative team af undervisere. Der udbydes også kurser med fokus på produkter og Grøn Salon, så du kan holde dig opdateret med den nyeste viden i branchen.

PRODUKTER

Med ZENZ Organic Products kan du skabe et sundt arbejdsmiljø for dig og dine ansatte. Du har samtidig en komplet produktlinje til de kunder, der efterspørger produkter i høj kvalitet lavet af naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

FÆLLESSKAB

Du bliver den del af et netværk af frisører, som du kan spare med. ZENZ er et stort fællesskab, hvor alle arbejder for at udvikle sig selv og deres forretning. Siden åbningen af vores første salon, har vi været forgangsvirksomhed for branchen.

“EN GAVE TIL MIG SELV, MINE MEDARBEJDERE OG I DEN GRAD OGSÅ TIL VORES KUNDER”

– Kicki Merkel, ZENZ Green Partner

KICKI MERKEL

Kicki har haft sin egen salon i Nykøbing Falster siden 2012 og arbejdet med ZENZ Organic Products i mange år. I 2020 blev hun ZENZ Green Partner.

Kickis salon er den eneste salon på Lolland-Falster der er certificeret Grøn Salon.

Kicki om at være ZENZ Green Partner:

"Jeg er ZENZ Green Partner, fordi jeg mener, at ZENZ er de førende i verden, når det kommer til det grønne og bæredygtighed. Og at de samtidig er helt fremme i modebranchen og tager et kæmpe ansvar for vores uddannelse ift. elever og samarbejde med frisørskolen i København. Det gør at jeg er stolt over at være en del af deres univers."

Multifunktionelle produkter

Vi er vildt begejstrede for produkterne. I starten skulle vi vænne os til, at det er en lille serie, men når man først lærer multifunktionaliteten, så er der ingen begrænsninger. Det er i øvrigt en helt igennem fantastisk serie til curly girl-metoden.”

Inspiration og undervisning

Jeg er vild med al den undervisning vi får i ZENZ Organic Academy. Det at sikre sine medarbejdere, så de kan blive ved med at dygtiggøre sig, er virkelig fedt. Vi har jo elever og der er det også en fordel, at de kan modtage undervisning, så ikke man står med det hele selv.

Nye kunder

Vi har fået flere nye kunder efter vi blev en del af ZENZ.”

Michelle HANSEN

Michelle har haft sin egen salon i Tølløse på Vestsjælland siden 2009. Hun blev ZENZ Green Partner i 2022.

Michelle begyndte at interessere sig for Grøn Salon i 2015, da hun fik sit første barn og de fik svanemærkede produkter i salonen. I 2022 tog hun springet og blev certificeret Grøn Salon og ZENZ Green Partner.

Undervisning

Michelle har deltaget i ZENZ-kursus om Grøn Salon inden hun blev ZENZ Green Partner:

"Jeg syntes, at det kursus jeg har deltaget på var super godt og det var spændende at høre om Anne-Sophies rejse selvom jeg har fulgt hende i diverse frisørblade igennem tiden. Der var god stemning og jeg følte mig velkommen. Jeg vil anbefale andre at deltage i kurserne hos ZENZ."

ZENZ Green Partner

"Jeg blev meget inspireret af Sidsel og Anne-Sophie, da de underviste og jeg tænkte, at jeg rigtig gerne ville samarbejde med et stærkt brand som også er forgangskæmper i branchen. Jeg tænkte, at det vil være en stor hjælp og støtte at samarbejde med et brand der er lavet til Grøn Salon og tror på konceptet."

Spændende produkter

"Jeg har altid syntes, at ZENZ havde nogle spændende produkter siden jeg arbejdede med dem på frisørskolen for mange år siden. Og så synes jeg, at det er enormt fedt at kunne støtte et dansk mærke. Udover det, er jeg så glad for at ZENZ er et total koncept med både hårpleje, hudpleje og makeup." 

Michelle tilføjer: "Jeg syntes det er lækkert med de naturlige ingredienser der er i produkterne. Emballagen er flot og shampooerne skummer godt og mange af produkterne er virkelig alsidige."

BLIV ZENZ GREEN PARTNER

Kontakt ZENZ for at høre mere om mulighederne for at blive ZENZ Green Partner.

ZENZ GREEN PARTNERS

Hårgalleri 66 i Svendborg

Kicki Merkel i Nykøbing Falster

Køtlum Hárfríðkan i Tórshavn

Modefrisøren i Tølløse

Pure Hair i Vejle

Salon Eco i Thisted

Salon Salon i København K

Salon Zacho i København S