SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

STYLING

ZENZ Organic Products tilbyder en komplet stylingserie, der giver dig mulighed for at skabe præcis det look du ønsker. Produkterne er baseret på aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Vælg mellem flere forskellige stylingprodukter, der passer til alle hårtyper og frisurer. Produkterne kan med fordel mikses på kryds og tværs - kun fantasien sætter grænser.

Styling Gel

Styling Gel Sweet Orange no. 12 har en sød duft af orange og æble, mens Styling Gel Pure no. 13 er uden duft. Begge gels plejer, fugter og giver volume. Kan bruges som varmebeskyttelse ved føntørring.

Styling Gel Sweet Orange no. 12

fra 42,72 kr

Enhedspris
per 

Styling Gel Pure no. 13

105,12 kr
Enhedspris
per 

PASTE, VOKS & PUDDER

Styling Paste Pure no. 06 er en vandbaseret blød paste, der giver håret fugt, tekstur, volumen og ekstra hold. Styling Wax Pure no. 09 er en vandbaseret mat voks med bivoks og sheasmør, der giver håret tekstur og ekstra hold. Volume Hair Powder Pure no. 89 er en volumengivende hårpudder der giver et mat stærkt hold uden af tynge håret.

Styling Paste Pure no. 06

fra 42,72 kr

Enhedspris
per 

Styling Wax Pure no. 09

105,12 kr
Enhedspris
per 

Volume Hair Powder Pure no. 89

85,92 kr
Enhedspris
per 

SALT WATER SPRAY

Saltvandsspray med medium hold. Giver et mat og bølget beach look med tekstur og volumen. Fås uden duft eller med en sød duft af orange og æble.

Salt Water Spray Pure no. 14

114,72 kr
Enhedspris
per 

Salt Water Spray Sweet Orange no. 15

114,72 kr
Enhedspris
per 

Volume & Finishing Spray

Volume Hair Spray Pure no. 86 er en styling og volumenhårspray med medium hold. Bruges i vådt hår før føn for ekstra volumen. Finishing Hair Spray Pure no. 88 er en hårlak med stærkt hold. Bruges som afslutning på en styling eller i en opsætning. Begge uden duft.

Volume Hair Spray Pure no. 86

119,52 kr
Enhedspris
per 

Finishing Hair Spray Pure no. 88

119,52 kr
Enhedspris
per 

Mousse

Varmebeskyttende stylingmousse. Giver et naturligt look med ekstra volumen. Fås uden duft eller med en sød duft af orange og æble.

Hair Styling Mousse Pure no. 90

124,32 kr
Enhedspris
per 

Hair Styling Mousse Sweet Orange no. 91

124,32 kr
Enhedspris
per