SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

DO GOOD

En sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri

Med ZENZ gør du noget godt for dig selv, dine kunder og miljøet. Vores vision er at skabe en bedre verden og vi vil bidrage til det ved at gøre skønhedsindustrien sundere for frisører og forbrugere og mere bæredygtig for vores planet. Vi gør os umage og forsøger at gøre, hvad vi kan. Vi arbejder hver eneste dag på ærligt, åbent og målrettet at gøre det endnu bedre end i går. Derfor arbejder vi med FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling, en række anerkendte certificeringer og har vores eget emballage-økosystem.

FN's Verdensmål

Vi er overbeviste om, at vi sammen kan gøre en forskel og i fællesskab bidrage til et bedre miljø og FN's Verdensmål For Bæredygtig Udvikling.

For os er det vigtigt at forsøge at have en positiv indvirkning alle de steder vi kan. For at sikre en holistisk tilgang det, har vi gjort FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling til en integreret del af vores arbejde og de beslutninger vi træffer. FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling er et værktøj bestående af 17 målsætninger der tilsammen skal skabe ”en fælles plan for fred og velstand for mennesker og planeten, nu og i fremtiden”. Vi arbejder proaktivt med de fleste af verdensmålene – nogen dog i større grad end andre. 

Certificeringer

Vi arbejder med Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society, Grøn Salon, Ocean Waste Plastic, B Corp og Peta Approved.

Skønhedsindustrien er blevet enormt kompleks og det er svært som frisør og forbruger at gennemskue hvorvidt påstande omkring produkter er sande eller ej. Flere virksomheder og myndigheder øger fokus på sundhed og miljø, men samtidig er greenwashing blevet et stort og endnu stigende problem. Vi ser det som en helt afgørende opgave, at man hjælper sine kunder med at træffe beslutninger baseret på et oplyst og transparant grundlag. Derfor beror vores påstande omkring vores produkter på anerkendte eksterne og uafhængige mærkninger som certificerer vores produkter i relation til sundhed og miljø.

Økosystem

Når du vælger ZENZ Organic Products, drager du ikke alene omsorg for dig selv og dine kunders sundhed. Du passer også på vores fælles miljø og natur. Vi har en række tiltag som tilsammen bidrager til et mere bæredygtigt forbrug og et bedre miljø. Vi har vores eget økosystem, hvor vi har gennemtænkt alle dele af vores emballages livscyklus. Vi arbejder målrettet med hele vores emballageøkosystem for at reducere vores påvirkning på miljøet. Vores økosystem strækker sig over alt fra at bruge genbrugt plastik, at få samlet plastikaffald op fra verdenshavene til genopfyldningskoncepter i vores saloner og inventar lavet af plastikaffald.