SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

FARVEKURSUS HENNA

Plantefarver bliver igen mere og mere populærere i takt med at kunder ønsker sig et mere naturligt alternativ til almindelig hårfarve. Hos ZENZ har vi stor erfaring med henna, og vi deler gerne ud af al vores viden til hvordan du som frisør opnår de bedste resultater, når du farver med henna.

På dette kursus starter dagen med en demo, hvor Anne-Sophie (founder af ZENZ) og Sidsel (Leder af ZENZ Creative team) viser hvordan ZENZ Organic Products egne henna farver bruges. Derefter får du rig mulighed for selv at arbejde med teknikkerne på egne modeller, med kyndig vejledning fra og sparring med underviserne. Kurset henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med botaniske farver eller søger ny inspiration.

For at kunne give dig den bedste individuelle vejledning fra og sparring med underviserne, hvor der er god tid til at gå i dybden med spørgsmål, vil der være et begrænset antal pladser på kurset.

FARVEKURSER HENNA i 2024

DINE UNDERVISERE

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, founder af ZENZ

Anne-Sophie er founder af ZENZ og pioner indenfor økologi og bæredygtighed i beauty branchen. Hun var med til at starte Grøn Salon samt Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Anne-Sophie har arbejdet som grøn frisør siden 1999. Hun er en del af Intercoiffure og DOFK og arbejder for at højne fagligheden i frisørbranchen. Anne-Sophie deler gerne ud af sin viden og erfaring om frisørkemi og sunde hårfarver. 

Læs mere om Anne-Sophie her

Sidsel Lysell, leder af ZENZ Creative Team

Sidsel er uddannet frisør gennem ZENZ tilbage i 2005. Herefter tog hun en stylist- og makeupuddannelse hos Sine Ginsborg, inden hun arbejdede som session stylist i salon og på magasiner i London. Tilbage i Danmark, kombinerer hun nu sit arbejde som session stylist med arbejde i salon og undervisning. Sidsel er Key stylist ved events og shows, herunder modeugen. Sidsel underviser i Grøn Frisør, farvning, styling og fashion, og står bag alle vores årlige ZENZ looks i samarbejde med Anne-Sophie. 

Følg Sidsel på Instagram: @sidsellysell.hair 

FAQ

FARVNING MED HENNA

Slide for at se forvandlingen

FØR
EFTER

SUNDE HÅRFARVER

Prøv de botaniske farver fra ZENZ uden skadelig kemi.

GUIDE TIL FARVEØNSKER

Få vores eksperters opskrifter til farvninger.

FARVNING & HÅRTYPER

Lær hvordan du skaber det bedste resultat for forskellige hårtyper.