SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ ORGANIC ACADEMY

Hos ZENZ Organic Academy tilbyder vi lærerige oplevelser, inspiration og nye tenikker, som du kan bruge i dit professionelle arbejde som frisør. Vi har et talentfuldt og fagligt dygtigt hold af undervisere, som deler deres bedste tips og tricks med dig. Det kreative undervisningsteam har stor erfaring med at arbejde både nationalt og internationalt i både skønheds- og modebranchen, bl.a. under den københavnske modeuge. Underviserne sørger for at du går fra hvert kursus med nye færdigheder og viden om sunde og mere bæredygtige skønhedsprodukter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ Organic Academy.

ZENZ ORGANIC ACADEMY

UDFORSK VORES KURSUSPROGRAM

MØD VORES UNDERVISERE

Founder af ZENZ

ANNE-SOPHIE SKJØDT VILLUMSEN

Anne-Sophie er founder af ZENZ og pioner indenfor økologi og bæredygtighed i beauty branchen. Hun var med til at starte Grøn Salon samt Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Anne-Sophie har arbejdet som grøn frisør siden 1999. Hun er en del af Intercoiffure og DOFK og arbejder for at højne fagligheden i frisørbranchen. Anne-Sophie deler gerne ud af sin viden og erfaring om frisørkemi og sunde hårfarver.

Læs mere om Anne-Sophie her

Leder af ZENZ Creative Team og Session Stylist 

SIDSEL LYSELL

Sidsel er uddannet frisør gennem ZENZ tilbage i 2005. Herefter tog hun en stylist- og makeupuddannelse hos Sine Ginsborg, inden hun arbejdede som session stylist i salon og på magasiner i London. Tilbage i Danmark, kombinerer hun nu sit arbejde som session stylist med arbejde i salon og undervisning. Sidsel er Key stylist ved events og shows, herunder modeugen. Sidsel underviser i Grøn Frisør, farvning, styling og fashion, og står bag alle vores årlige ZENZ looks i samarbejde med Anne-Sophie. 

Følg Sidsel på Instagram: @sidsellysell.hair 

Klippe-specialist

RASMUS MUNK

Rasmus passion ligger i at undervise, særligt i klipning. Rasmus er en teknisk dygtig underviser og er meget inspireret af Sassoon-teknikken. Han er god til at dele ud af sin viden og praktiske erfaring med hvordan den perfekte klipning og styling opnås i salonen. Et klippekursus med Rasmus en gang om året, så er du opdateret i de nyeste teknikker. Rasmus kan bookes til din salon en formiddag eller eftermiddag, hvis du ønsker et fælles kursus til personalet. 

Følg Rasmus på Instagram: @rasmus_munk_hairstylist

Session Hairstylist

AYOE NISSEN 

Ayoe har en baggrund som session stylist for forskellige fashionbrands, både i ind- og udland. Hun har i mange år været freelancer for magasiner, fashion week mv. Hendes kunder tæller mange sangere, skuespillere oa. og hun bruges af alle de største magasiner, så du har nok ofte set hendes navn. Ayoe er fantastisk formidler af fashion og glæder sig til at stå sammen med Sidsel ved shows og undervisning. 

Følg Ayoe på Instagram: @ayoeness 

Elumen-farveteknikker/ZENZ-produktunderviser 

ZARA CECILIE OLSSON

Zara har været hos ZENZ i mange år og har derfor stort kendskab til konceptet og produkterne. Zara går meget op i økologi og indholdsstoffer i produkter. Hun elsker kreative hårudfordringer, især farver, så du vil altid gå fra hendes kurser fuld af inspiration og med ny viden.

Følg Zara på Instagram: @hairbyzaracecilie

Farve- og fade/men klippe-specialist 

KRISTINE TEISEL

Kristine er uddannet hos ZENZ. Hun er balayage/ombré ekspert og har stor viden om forskellige former for farver med lysning. Kristine underviser i de nyeste teknikker som du kan tage direkte med dig hjem i salonen. Fade og herreklip er også blandt hendes skills, Kristine underviser både elever og frisører i fading-teknikker samt klassiske herreklipninger. Har du en elev, der skal i gang med at klippe eller en frisør, der har brug for lidt ekstra inspiration i herreklip, så kan et dagskursus hos Kristine give det, der skal til. 


Følg Kristine på Instagram: @by.gelardi

Session Stylist

AGATHE GJERDEVIK PRINS

Agathe er medlem af Young Intercoiffure og har vundet den prestigefyldte Fondation Guillaume Denmark konkurrence to gange. Agathe er passioneret stylist og elsker at dele ud af sin erfaring med at skabe det fuldendte look, hvad angår både hår og makeup. Agathe er vant til at stå på en scene, men også backstage bl.a. som en stor del af Copenhagen Fashion Week. 

Følg Agathe på Instagram: @agatheprinshair

Makeup Artist 

KASIA SZEFLER

Kasia kommer fra New York, hvor hun har været underviser for brandet Tom Ford. Kasia er både stylist og frisør, men brænder også for makeup. Vil du lære mere om makeup til fx kunder, brude eller fashion, så kan Kasia bookes til forskellige kurser.

Følg Kasia på Instagram: @shmeefagramworks 

Lysnings- og farveekspert/krøllespecialist

CHRISTINA LARSEN

Christina er uddannet frisør tilbage i 2013. Siden da har hun været selvstændig i mange år og startede hos ZENZ i 2021. Christina underviser og har sin ekspertise i farve, balayage-teknikker, klipninger af naturlige krøller og alt indenfor styling af naturkrøl, hvor hendes passion også ligger. På hendes kurser elsker hun at dele ud af al sin viden og erfaring, som du vil kunne tage med dig hjem og bruge i hverdagen i salonen.

Følg Christina på Instagram: @christina_zenzorganic

Klippe- og stylingekspert

JEPPE GREGERSEN

Jeppe har arbejdet som frisør i London i 12 år, og er for nylig vendt hjem til Danmark. Med sig hjem, har han en masse erfaring og passion for frisørfaget. Han er rutineret i klippeteknikker og styling, og vil som underviser guide i hvordan man kan skabe personlige frisurer med fokus på detaljer, som passer til både livsstil og look. Med Jeppe som underviser får man både de nyeste trends og samtidig indføring i hvordan man imødekommer kundernes ønsker.

Følg Jeppe på Instagram: @jp_gregersen

Gode, sympatiske undervisere. Fik set forskellige teknikker. Dejligt at få inspiration af andre kursister.

– Linette, Frederiksberg. Farvekursus Balayage.

Godt kursus og intro til relevante produkter og kure. Rolig stemning og atmosfære.

– Sofia, Århus. Elite Elev.

Dejligt med nye teknikker og lære anderledes klippemetoder. God stemning.

– Kamilla, Køge. Klippekursus.

FÅ MERE INFORMATION

Vi ønsker at hjælpe og guide dig til mere viden om ZENZ Organic Products. Find vores ZENZ Book, Uddannelsesbog og andet brugbar materiale her.

SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker til fremtidige kurser.
Skriv til academy@zenzorganic.com eller via kontaktformularen.

KONTAKT OS