SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ ORGANIC ACADEMY

Hos ZENZ Organic Academy tilbyder vi lærerige oplevelser, inspiration og nye tenikker, som du kan bruge i dit professionelle arbejde som frisør. Vi har et talentfuldt og fagligt dygtigt hold af undervisere, som deler deres bedste tips og tricks med dig. Det kreative undervisningsteam har stor erfaring med at arbejde både nationalt og internationalt i både skønheds- og modebranchen, bl.a. under den københavnske modeuge. Underviserne sørger for at du går fra hvert kursus med nye færdigheder og viden om sunde og mere bæredygtige skønhedsprodukter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ Organic Academy.

ZENZ ORGANIC ACADEMY

UDFORSK VORES KURSUSPROGRAM

MØD VORES UNDERVISERE

Founder af ZENZ

ANNE-SOPHIE SKJØDT VILLUMSEN

Anne-Sophie er founder af ZENZ og har været med til at starte Grøn Salon. Hun er foregangskvinde for ansvarlig udvikling i frisørbranchen og en del af Intercoiffure.

Leder af ZENZ Creative Team

SIDSEL LYSELL

Sidsel er uddannet hos ZENZ. Hun har arbejdet i London som hår- og makeupartist. Udover at undervise hos ZENZ, er hun daglig leder af en ZENZ-salon. Hun koordinerer events og shows herunder modeugen.

Klippe-specialist

RASMUS MUNK

Rasmus er en teknisk dygtig frisør og underviser. Han er meget inspireret af Sassoon-teknikken og han er god til at dele ud af sin viden og praktiske erfaring med, hvordan den perfekte klipning og styling opnås i salonen.

Klippe-specialist

JENNIFER BURBURY

Jennifer har mange års erfaring, bl.a. fra hendes arbejde i London hos Tony&Guy. Hun er usædvanlig god til at lære sine teknikker fra sig. Du vil altid gå fra hendes kurser fuld af inspiration.

Farve- og klippe-specialist

KRISTINE TEISEL

Kristine er uddannet hos ZENZ. Hun er lysningsekspert og har stor viden om fading-teknikker, som hun er rigtig dygtigt til at lære fra sig. Hun underviser bl.a. i balayage.

Makeupartist

KASIA SZEFLER

Kasia har arbejder og undervist i flere år bl.a. i New York. Hun er ikke kun en god frisør, men også en dygtig makeupartist. Hun har oparbejdet meget erfaring og bl.a. tidligere undervist for Tom Ford.

Gode, sympatiske undervisere. Fik set forskellige teknikker. Dejligt at få inspiration af andre kursister.

– Linette, Frederiksberg. Farvekursus Balayage.

Godt kursus og intro til relevante produkter og kure. Rolig stemning og atmosfære.

– Sofia, Århus. Elite Elev.

Dejligt med nye teknikker og lære anderledes klippemetoder. God stemning.

– Kamilla, Køge. Klippekursus.

FÅ MERE INFORMATION

Vi ønsker at hjælpe og guide dig til mere viden om ZENZ Organic Products. Find vores ZENZ Book, Uddannelsesbog og andet brugbar materiale her.

SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker til fremtidige kurser.
Skriv til academy@zenzorganic.com eller via kontaktformularen.

KONTAKT OS