SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Klippekursus Herre

Få klippeteknikkerne ind under huden med dette intensive herreklippekursus målrettet elever. På dette 2-dages kursus vil du få inspiration og lære en masse nye teknikker indenfor herreklip, både de klassiske og de mere trendy og kreative klip samt styling af hår og skæg. Derudover gennemgår vi, hvordan man planlægger forskellige klippeteknikker.

Kursets første dag starter med en kort introduktion, hvorefter resten af kurset er centreret omkring at du skal prøve en masse teknikker af på forskellige modeller. Du finder selv dine modeller, så du kan gå i dybden med de ting, du gerne vil prøve af og blive bedre til. Vores dygtige underviser vejleder undervejs og der er også rig mulighed for at lære af de andre elever på kurset.

Et godt kursus til inspiration, prøve nyt og lære nye færdigheder. Henvendt til elever eller assistenter, der ønsker sig mere erfaring med herreklip.

For at kunne give dig den bedste individuelle vejledning fra og sparring med underviserne, hvor der er god tid til at gå i dybden med spørgsmål, vil der være et begrænset antal pladser på kurset.

KLIPPEKURSER HERRE i 2024

DIN UNDERVISER

Kristine Teisel, ZENZ fade/men klippespecialist

Kristine er uddannet hos ZENZ. Hun er balayage/ombré ekspert og har stor viden om forskellige former for farver med lysning. Kristine underviser i de nyeste teknikker som du kan tage direkte med dig hjem i salonen. Fade og herreklip er også blandt hendes skills, Kristine underviser både elever og frisører i fading-teknikker samt klassiske herreklipninger. Har du en elev, der skal i gang med at klippe eller en frisør, der har brug for lidt ekstra inspiration i herreklip, så kan et dagskursus hos Kristine give det, der skal til. 


Følg Kristine på Instagram:@by.gelardi

FAQ

ANBEFALEDE PRODUKTER

Skånsom pleje og styling. Få vores tips og tricks.

NYE TEKNIKKER

Du vil blive præsenteret for nye teknikker til klipning og styling.

INSPIRATION

Undervisningen giver tid til at alle får ny inspiration med hjem.