SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

GRØN FRISØR

Et inspirerende kursus, hvor du lærer alt om Grøn Salon og hvordan du kan få din egen salon certificeret. Det er et godt sted at starte, hvis du vil ændre den måde, du driver din salon på, så den på samme tid bliver grønnere og økonomisk bæredygtig. Hvis du allerede er en salon med fokus på sundhed, så vil dette kursus give dig indsigt i, hvordan ZENZ gør det med stor succes, da vi vil dele alle vores tips og tricks til at udvikle din virksomhed på en sund og mere miljøvenlig måde.

Derudover vil der være en produktgennemgang, så du bliver klædt på til at arbejde med produkterne fra ZENZ Organic Products. Her vil du få indsigt i vores produktserier med naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Du vil også få viden om hvilke produkter, der kan imødekomme dine kunders behov og samtidig få inspiration til styling og pleje af hår.

Dette kursus kan med fordel kombineres med et af vores farvekurser, hvor du får mulighed for at prøve forskellige farvesystemer uden skadelig kemi.

Grøn Frisør kurser i 2024

DINE UNDERVISERE

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, founder af ZENZ

Anne-Sophie er founder af ZENZ og pioner indenfor økologi og bæredygtighed i beauty branchen. Hun var med til at starte Grøn Salon samt Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Anne-Sophie har arbejdet som grøn frisør siden 1999. Hun er en del af Intercoiffure og DOFK og arbejder for at højne fagligheden i frisørbranchen. Anne-Sophie deler gerne ud af sin viden og erfaring om frisørkemi og sunde hårfarver. 

Læs mere om Anne-Sophie her

Sidsel Lysell, leder af ZENZ Creative Team

Sidsel er uddannet frisør gennem ZENZ tilbage i 2005. Herefter tog hun en stylist- og makeupuddannelse hos Sine Ginsborg, inden hun arbejdede som session stylist i salon og på magasiner i London. Tilbage i Danmark, kombinerer hun nu sit arbejde som session stylist med arbejde i salon og undervisning. Sidsel er Key stylist ved events og shows, herunder modeugen. Sidsel underviser i Grøn Frisør, farvning, styling og fashion, og står bag alle vores årlige ZENZ looks i samarbejde med Anne-Sophie. 

Følg Sidsel på Instagram: @sidsellysell.hair 

FAQ

"Som nystartet føler jeg mig en del mere tryg. Både ift. behandlinger og produkter. God gennemgang. Let forståeligt"

– Natasja, København

"Det var godt og super lærerigt, god fordeling og rækkefølge af information."

– Sofia, Århus

"Det var superfedt at få en gennemgang af certificeringerne samt lære om, hvor mange skadelige stoffer, der egentlig er. Rigtig god tid til spørgsmål og sparring med hinanden løbende."

– Caroline, Frederiksberg

GRØN SALON

Lær alt om Grøn Salon og hvordan din egen salon bliver certificeret.

FOKUS PÅ SUNDHED

Få indsigt i vores produktserier med naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

ANSVAR

Få tips og tricks til at udvikle din virksomhed på en sund og mere miljøvenlig måde.