SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Beskyt din hud 

Beskyt din hud 

ZENZ arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri og som en del af dette, skaber ZENZ de bedst mulige produkter, som sætter rammerne for et sundt arbejdsmiljø. Allergi og hudproblemer ses ofte i frisørfaget og er grund til, at mange bliver nødt til at stoppe. Allergivenlige produkter kan forebygge allergi, men også give frisører med allergi mulighed for at blive i deres fag.

Hver 2. frisør under 30 år døjer med hudproblemer ifølge ny undersøgelse fra Arbejdsmiljørådet. Pure-serien fra ZENZ giver frisører mulighed for at få et sundt arbejdsmiljø samt forebygge og undgå allergi.

Frisører arbejder i gennemsnit 8,4 år i faget inklusive deres ­skolepraktik og ca. halvdelen stopper fordi de har udviklet allergi. Få mere viden til at forbygge allergi her.

Arbejdsmiljørådet primære gode råd til at forebygge arbejdsbetinget hudsygdom er: Undgå skadelig kemi og våde hænder. Allergivenlige produkter gør en forskel.

 ZENZ Pure AllergyCertified Hairdressing

Det trygge, sunde og bæredygtige valg Pure-serien fra ZENZ er en komplet serie som indeholder både hårpleje, styling og hudpleje. Serien er udviklet af frisører til frisører med fokus på funktion og høj kvalitet. Fælles for alle Pure-produkterne er, at de er uden kunstige og naturlige parfumestoffer og certificeret af AllergyCertified. Det er din sikkerhed for at forebygge og undgå allergi.

Danish Beauty Award nominering

Pure-serien er nomineret i kategorien Årets Grønne Pris ved Danish Beauty Award 2022. De nominerede i denne kategori bidrager til et bæredygtigt forbrug og tager særlige hensyn til emballage, klima og miljø. Pure-produkter er produceret i bæredygtig emballage i genanvendt plastik. Produkterne er derudover multifunktionelle og anbefales til hele familien. 

ZENZ Pure-serien Danish Beauty Award 2022

Læs om alle seriens anerkendte mærkninger og certificeringer her.

Certified ZENZ pure

Previous post
Next post