SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Nye Naturlige og Økologiske Anti-Ageing Ansigtscremer

Nye Naturlige og Økologiske Anti-Ageing Ansigtscremer

Nye Naturlige og Økologiske Anti-Ageing Ansigtscremer

Vi har opdateret vores populære ansigtscremer, så de nu yder endnu bedre med at reducere rynker samt tilføje og fastholde fugt i huden. Ingredienserne er opdateret til at matche vores ZENZ Version 2.0. De nye anti-age ansigtscremer er opdateret med:

  • Maksimal mængde af naturlige og certificerede økologiske ingredienser
  • Højere mængde anti-age ingredienser med dokumenteret effekt
  • Registrerede anerkendte certificeringer

Læs om vores nye favorit hudplejeprodukter her:

LOOK GOOD

Anti-Ageing Face Cream Deep Wood no. 100 og Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 er fugtgivende ansigtscremer, som tilfører og fastholder fugt i huden. De er effektive til at reducere rynker, give et fyldigere udseende og holde huden smidig. Huden bliver glattere og blødere, og hudtonen og elasticiteten forbedres.

Både Anti-Ageing Face Cream Deep Wood no. 100 og Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 kan bruges af alle hudtyper. Pure no. 101 er uden parfume og derfor meget velegnet til sensitiv hud og personer med duftallergi.

Det anbefales at påføre cremerne både morgen og aften på ren hud i ansigt og hals. Perfekt som base før brug af makeup.

ZENZ Organic Anti-ageing Face Cream Version 2.0

FEEL GOOD

Anti-Ageing Face Cream Deep Wood no. 100 og Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 har en let og blød tekstur og absorberes hurtigt af huden. Huden får øjeblikkelig fugt og pleje fra naturlige og certificerede økologiske ingredienser.

MED OG UDEN ÆTERISKE OLIER

Forskellen mellem Deep Wood no. 100 og Pure no. 101 er, at Deep Wood no. 100 indeholder æteriske olier og Pure no. 101 er uden nogen form for parfume.

Med Pure no. 101 kan du nyde et dagligt ritual både morgen og aften med den duftfri creme, som giver en følelse af renhed og velvære.

Med Deep Wood no. 100 kan du nyde et dagligt ritual både morgen og aften med cremens rolige og varme duft af sandeltræ, patchouli og myrra. De æteriske olier har en meditativ og afstressende effekt, som får dig til at slappe af og inviterer dig til at fordybe dig, falde til ro og være nærværende i nuet.

ZENZ Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 Version 2.0

NATURLIGE OG CERTIFICEREDE ØKOLOGISKE INGREDIENSER

Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 og Anti-ageing Face Cream Deep Wood no. 100 indeholder bl.a. økologisk oprenset aloe vera, sheasmør, økologisk koldpresset avocadoolie, hyaluronsyre og Matrixyl® 3000.

Økologisk oprenset aloe vera. Aloe vera gelé indeholder 75 vigtige vitaminer og mineraler og har særdeles gode hudplejende egenskaber. Hjælper med at øge blodcirkulationen og bevare hudens fugtighed. Aloe vera dulmer rødme og kløe.

Sheasmør udvindes af sheatræets nødder. Har været brugt i århundreder til behandling af hud. Koldpresset vegetabilsk fedt, der er rig på umættede fedtsyrer samt A- og E-vitamin. Er meget fugtgivende og hjælper med at bevare hudens elasticitet. Har antirynke- og antiinflammatoriske egenskaber.

Økologisk koldpresset avocadoolie indeholder en række mineraler samt vitamin A, B1, B2, D og E. Den har fremragende fugtgivende og nærende egenskaber og er effektiv til tør og dehydreret hud. Gør hud smidigere og blødere.

Hyaluronsyre er en kraftfuld fugtbindende ingrediens, der hjælper med at vedligeholde og genoprette hudens ungdommelige udseende. Huden bliver glattere, blødere, smidigere, og rynker reduceres. Har dokumenteret opstrammende effekt.

Det dobbelte peptid Matrixyl®3000 er en anerkendt og effektiv ingrediens mod rynker, som har dokumenteret effekt. Den reducerer rynker, giver en mere ensartet hudtone og forbedrer hudens elasticitet. Den består af 2 kollagenstimulerende peptider, der øger hudens indhold af kollagen og elastin, så huden bliver tykkere igen og rynker mindskes.

Anti-Ageing Face Cream version 2.0

DO GOOD

Pas godt på dig selv og miljøet og undgå parfume og kemikalier med den veganske Anti-Ageing Face Cream Deep Wood no. 100 eller Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101, der er fyldt med naturlige og økologiske ingredienser.

Pure no. 101 indeholder 99% ingredienser af naturlig oprindelse og 61 % certificeret økologiske ingredienser. Den er certificeret af Svanemærket, AllergyCertified samt registeret hos Vegan Society.

Deep Wood no. 100 indeholder 99% ingredienser af naturlig oprindelse og 61% certificeret økologiske ingredienser. Den er certificeret af Svanemærket og registeret hos Vegan Society.

Læs mere om Anti-Ageing Face Cream Deep Wood no. 100 og Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 her.

Previous post
Next post