SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

ZENZ støtter Talenter: Olivia Gram - Professionel Tennisspiller

ZENZ støtter Talenter: Olivia Gram - Professionel Tennisspiller

ZENZ støtter talenter, hvad end deres passion er. For ZENZ er talenter, mennesker som altid gør deres bedste og brænder for det, de laver. De er samtidig dedikerede med en stærk viljestyrke. Vi er stolte over at kunne præsentere vores første ZENZ Talent: Olivia Gram.  Olivia Gram er en dansk professionel tennisspiller. Hos ZENZ støtter vi Olivia Gram, der arbejder hårdt for at opnå sit mål, om at blive den bedste tennisspiller.

Olivia spiller for at vinde og er hver dag dedikereret og fokuseret på sit mål. Hun er et talent, der inspirerer andre med sin power, viljestyrke, sunde livsstil og stærke mindset.  

Hos ZENZ ønsker vi at give talenter de bedste forudsætninger for at nå deres mål og drømme. Vi skaber de bedste rammer for vores frisørelever i vores saloner, så de har de bedste forudsætninger for at udvikle sig selv og deres talent. Alle vores frisører, både elever og færdiguddannede frisører, får undervisning i vores eget ZENZ Organic Academy, så de kan blive ved med at udvikle sig og opnå flere færdigheder. Vi ser nemlig vores elever som vores fremtidige salon-partnere.  

#zenzxoliviagram #zenzorganic #zenztalent
Følg: @gramworld.dk

Foto: Nicky de Silva / @nickydesilva

Professionel Tennisspiller

Olivia Gram er 21 år gammel, født og opvokset i Kolding og har spillet professionel tennis siden 2020. Hun startede med at spille tennis, da hun var 7 år gammel, fordi hendes storebror vandt en tennis-ketcher til hende. I dag ligger hun nummer 974 på verdensranglisten (april 2020) og hendes mål er at blive den bedste tennisspiller i verden. 

Olivia Gram Ponytail ZENZ talent

Hvad er dine yndlingsprodukter fra ZENZ – og hvordan bruger du dem?  

Jeg har en håndfuld favoritprodukter, som jeg bruger på daglig basis – nogle gange flere gange dagligt, da jeg har flere træningspas på en dag.  

Shampoo Menthol no. 10 er min favorit-shampoo, da den er dejlig forfriskende og kølende efter en hård træning.  

Oil Treatment Sweet Mint no. 96 bruger jeg altid efter badet. Den er perfekt til at massere mine muskler og hjælpe med at sætte gang i min restitution.  

Jeg har ofte mit hår flettet, og jeg er vild med de krøller, fletningerne efterlader i mit hår. For at få krøllerne til at holde i mit ellers glatte hår, bruger jeg Finishing Hair Spray Pure no. 88.  

Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101 er dejlig frisk og giver en masse god fugt til min hud. Den er specielt god efter træning i en hal, som tit har en tør luft.  

Hair Brush Paddle Combo er en fantastisk hårbørste. Den gør det nemt at redde mit hår ud efter en fletning og gør ikke mit hår elektrisk.  

Olivia Gram produkt favoritter ZENZ talent

Hvordan er din hår- og hudplejerutine?   

Jeg vasker mit hår hver anden dag med Shampoo Menthol no. 10. Selvom jeg træner meget, så kan jeg med fletninger forlænge tiden mellem hårvask. Jeg bruger Shampoo Menthol no. 10 hver dag som bodywash, da jeg synes den friske menthol giver et boost og fornyet energi til den næste træning.  

Jeg har en simpel men fast rutine både morgen og aften. Jeg vasker mit ansigt og bruger Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101. Jeg børster mit hår med Hair Brush Paddle Combo og laver en fransk fletning om morgenen – om aftenen laver jeg en almindelig fletning, som jeg sover med. 

Olivia Gram Braid ZENZ talent

Hvilke produkter bruger du inden og efter en træning eller turnering?  

Jeg bruger mine favoritprodukter Shampoo Menthol no. 10, Oil Treatment Sweet Mint no. 96 og Anti-Ageing Face Cream Pure no. 101, som et ritual efter træning for at komme ned i gear. Det er simpel selvforkælelse for mig, så jeg føler mig godt tilpas efter en træning eller kamp.  

Go-to hairstyle til træning og turneringer? 

Jeg laver en fransk fletning, som er blevet en del af mit image. Den er der flere og flere, som genkender mig på.  

Hvad er sundhed for dig?   

Sundhed er en livsstil for mig. Det er vigtigt for mig at være i balance både for min fysiske og mentale sundhed.

Sundhed er vigtigt på alle parametre. Det kan være lige fra at være positiv og i godt humør til at spise sundt. Derudover er det vigtigt for mig at have et sundt forhold til min sport.    

Hvad inspirerer dig?   

Sundhed er en inspiration for mig. Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting, som har et aspekt af sundhed. Det er sundhed for mig at gå efter mine drømme og være i balance.   

Olivia Gram tennispiller ZENZ talent

Hvad motiverer dig til at blive bedre? 

Mit mål er at vinde store turneringer og blive den bedste tennisspiller i verden. Jeg sætter hele tiden nye mål i forhold til kommende turneringer. Men for mig er personlig udvikling det vigtigste og den største motivation. Jeg arbejder på at blive den bedste udgave af mig selv – og det gør jeg ved at gøre det, jeg er god til.  

Har du et fun fact om dig selv?  

Jeg er god til at lave mad og ekstrem god til at lave havregrød. 

Previous post
Next post