SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Mere end 20% får kontaktallergi

Mere end 20% får kontaktallergi

Videncenter for allergi har delt resultater fra en undersøgelse, der viser, at mindst 20 % af den generelle befolkning har kontakt allergi. Parfume er et af de hyppigste allergener. Undersøgelsen viser også, at flere mennesker lider af allergi i dag, end de gjorde for 10 år siden.

Methylisothiazolinon (MI), et af de nyeste og hyppigste allergifremkaldende stoffer, var ikke inkluderet i undersøgelsen, derfor anses 20 % for at være et minimumstal.

Kvinder og børn er hårdest ramt, og undersøgelsen afslører, hvor vigtigt det er for hele familien at undgå allergener i alle typer forbrugsvarer – især hud- og hårplejeprodukter.

Pure-linjen fra ZENZ Organic er fri for parfume og æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere. Produkterne er certificeret af Svanen og AllergyCertified, hvilket er din garanti for minimal risiko for allergi. Du får den optimale funktionalitet samt hensyn til dig og din families sundhed og miljøet.

ZENZ Oil Treatment Pure no. 97 awards

Som professionel frisør er du i kontakt med forskellige typer produkter hver dag. Vælg skånsomme og sunde produkter for at passe på dig selv, dine kunder, kolleger og medarbejdere.

Læs mere her om undersøgelsen her.

 

Next post