SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Guide til den rigtige hovedbundsmassage

Guide til den rigtige hovedbundsmassage

Det er ikke nogen hemmelighed at et frisørbesøg er en helhedsoplevelse fra at komme ind ad døren til salonen til at tage derfra igen med nyt og velplejet hår. Blandt de adskillige services som tilbydes i salonen, er der én service, som altid bidrager til en god oplevelse under besøget og det er hovedbundsmassagen. Hovedbundsmassage under hårvask eller påføring af kur hjælper ikke kun til at kunden slapper af, men den har også mange fordele på hovedbundens sundhed og for hårvæksten.

Vi kan alle blive enige om, at det føles fantastisk, men der er mange flere fordele ved en hovedbundsmassage. Den styrker hovedbunden, skaber bedre blodgennemstrømning, stimulerer lymfedrænage, strækker cellerne i hårsækkene, bekæmper skæl, lindrer stress og alt dette tilsammen påvirker positivt hårvæksten og ​​hårproduktionen.

ZENZ anbefaler frisører at udføre hovedbundsmassagen som en del af en hårkurbehandling. Massagen vil hjælpe med optagelsen af ​​kuren og give et bedre resultat for hår og hovedbund. Find anbefalede produkter nederst på denne side.

Video med step by step guide

Find den komplette hovedbundsmassage-guide i videoen nedenfor. Den vil forklare teknikken med både video og illustrationer.

En enkel og nem guide med både illustrationer og beskrivelser som viser massagen step by step. Download guiden efter at have set videoen, så den let kan bruges ved vasken når du træner hovedbundsmassage-teknikken.

Hovedbundsmassage guide ZENZ side 1

Find guiden på dansk her og engelsk her.

Her er vores produkter velegnet til hovedbundsmassagen

Brug vores hårplejeprodukter med høj kvalitet fra ZENZ Organic Products for at opnå det bedste resultat af hovedbundsmassagen. Find de rigtige produkter til kunden og lav en komplet personlig tilpasset hårkur til hovedbundsmassagen.

1. Start med at vaske håret med en ZENZ Organic Shampoo efter eget valg:

Find alle vores shampoo her.

2.Mix Treatment Pure no. 03 sammen med valgfri oliebehandling:

Find alle vores multifunktionelle olier her.

3.Optimer behandlingen ved at anvende ZENZ Organic HairSpa. En bæredygtig varmehætte, der vil booste effekten af ​​hårbehandlinger.

4.Udvælg den rette conditioner til det sidste trin:

Find alle vores conditioner her.

Scalp massage

Previous post
Next post