SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Global Green Beauty Awards 2021 ZENZ

Global Green Beauty Awards 2021

Global Green Beauty Awards hylder de bedste naturlige, økologiske, grønne og rene skønhedsprodukter. Redaktøren fortæller: "År efter år elsker jeg at se udviklingen i skønhedsbranchen, som bliver grønnere og renere. Denne udvikling har været stigende gennem årene, og med klimadebatten, der er i centrum globalt i år, er det er betryggende at se store 'grønne' omstillinger finder sted på tværs af branchen (...) Global Green Beauty Awards 2021 har set innovation hos de tilmeldte brands, som ændrer sig og tilpasser sig for at gøre deres produkter mere miljøvenlige."

Vinderne er blevet offentliggjort og ZENZ Organic Products vandt 3 priser i kategorierne: Best Organic Beauty Product, Best Ethical Hair Product og Best Green Bath Product. Vi er stolte af at se vores produkter i disse kategorier, da de matcher med vores DNA for ZENZ Version 2.0 

Condtioner Menthol no. 11

BEST ORGANIC BEAUTY PRODUCT:
Conditioner Menthol no. 11 – Gold Winner 

Skrevet om produktet: "Denne conditioner indeholder 99% naturlige ingredienser og 87% certificerede økologiske ingredienser. Den er også vegansk og silikonefri. Vi blev fortryllet af den friske mentholduft, og hvordan håret blev efterladt og føltes styrket og fugtet."

Find mere information om produktet her.

Oil Treatment Pure no. 97

BEST ETHICAL HAIR PRODUCT:
Oil Treatment Pure no. 97 – Gold Winner 

Skrevet om produktet: "Dette produkt er udviklet til at nære både hud og hår. Det er en vegansk, parfumefri oliebehandling. Ingredienser er af afgørende betydning for ZENZ, ja, dette produkt er lavet med økologisk koldpresset avocadoolie, abrikoskerneolie og mandelolie som har nærende egenskaber og er rig på vitaminer og mineraler. Det er et sikkert og naturligt produkt, der også er velegnet til gravide."

Find mere information om produktet her

Shampoo Rhassoul no. 16

BEST GREEN BATH PRODUCT:
Shampoo Rhassoul no. 16 – Silver Winner 

Skrevet om produktet: "Denne shampoo er lavet af rasul-ler fra Atlasbjergene i Marokko. Udviklet som en behandlingsshampoo, der beroliger, renser og efterlader hovedbunden sund samt håret fri for tørre flager og spaltede spidser. Det er en grøn og ren shampoo certificeret af Ecocert Cosmos Organic, vegansk og har en pH 4-4,5."

Find mere information om produktet her.

Find alle vinderne her

Previous post
Next post