SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

CPHFW SS 23 LOOKS ZENZ

EKSPERTGUIDE TIL CPHFW SS23 LOOKS

ZENZ var officiel hårpartner til Copenhagen Fashion Week SS23 NEWTALENT, hvor vores creative team af frisører stylede hår til tre forskellige shows: Berner Kühl, A. Roege Hove og Latimmier. Der var mange smukke looks. Der var særligt ét look, der har vundet indpas på catwalken i år, og det var sleekback looket. 

Læs med og få frisørSidsel Lysell Riisbergs guide til, hvordan SS23's mest populære looks skabes.

ZENZ LOOK CPHFW SS23 SLICKBACK
Foto: Tine Bek

SKAB LOOKET: LOW PONY TAIL WITH SIDE PART

"Vi brugte Styling Gel Sweet Orange no. 12 og Volume Hair Spray Pure no. 86, som skal redes ud i håret med vores svinehårbørste, derefter lavede vi en skilning. Når det rette look er opnået med produkterne, samlede vi håret i en elastik, så benyttede vi Finishing Hair Spray Pure no. 88 for at frisuren sidder. Til sidst brugte vi mere Styling Gel Sweet Orange no. 12, for at give sleekback looket og Oil Treatment Pure no. 97 i spidserne, for at håret ser lækkert og velplejet ud. Vi tog en tot hår fra bunden af håret, som vi drejede rundt om elastikken, for at skjule den. Voila - nem og fin håropsætning." Frisør, Sidsel Lysell Riisberg.

ZENZ CPHFW SS23 SLICKBACK LOOK

Foto: Tine Bek

SKAB LOOKET: SLEEKBACK LOOSE HAIR 

"I denne styling måtte håret godt være ret produktet. Det blev derfor først gjort vådt, derefter tilføjede vi en masse Styling Gel Sweet Orange no. 12 og Volume Hair Spray Pure no. 86 og sluttede af med Finishing Hair Spray Pure no. 88, derefter redte vi håret tilbage med en bredtandet kam. Dette look lavede vi både på damer og mænd til catwalken." Frisør, Sidsel Lysell Riisberg. 

ZENZ CPHFW SS23 LOOK EFFORTLES WAVES
Foto: Tine Bek

SKAB LOOKET: EFFORTLESS WAVES 

"Til disse fine bølger i håret, gjorde vi håret vådt med Salt Water Spray Pure no. 14 og tilføjede en masse Oil Treatment Pure no. 97 - helt op til hovedbunden, for at få et lidt greasy look. Derefter blandede vi Hair Styling Mousse no. 90 og Oil Treatment Pure no. 97 for at beholde det våde look. Vi sluttede af med Finishing Hair Spray Pure no. 88 for at frisuren holder og får shine." Frisør, Sidsel Riisberg.

CPHFW SS23 NEWTALENT LOOKS ZENZ
Fra venstre: 
A. Roege Hove, Latimmier og Berner Kühl runway looks.
Foto: James Cochrane

SE ANDRE POPULÆRE STYLINGER FRA FASHION WEEK SS23

"Det var vigtigt for os at beholde alle modellernes naturlige hårstruktur, og ikke manipulere med deres hårstruktur med varme stylingredskaber. Dertil gik vi efter looks, hvor der er meget produkt i håret, for at få sleekback looket eller for at få den rette tekstur til frisuren. Èt af showsene, lavede vi udelukkende en lav hestehale med sideskilning til den samme side, på alle modellerne." udtaler frisør Sidsel Riisberg om, hvordan de greb de fleste af Fashion Week SS23 stylinger an. 

Video: Tine Bek
Previous post
Next post