SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

Anbefalede produkter til HairTalk extensions

Anbefalede produkter til HairTalk extensions

I vores danske frisørsaloner bruger vi hair extensions fra HairTalk. Følgende hårpleje- og stylingprodukter fra ZENZ Organic er testet og godkendt af Hairtalks eksperter til brug sammen med Hairtalk extensions. Kunden har op til 6 måneders Hairtalk-garanti ved brug af følgende produkter.

 

Shampoo Pure no. 01

En skøn shampoo, der tilfører håret masser af fugt og er meget skånsom også mod extensions. Perfekt til sart hår og følsom hovedbund. Den styrker både hovedbund og hår og er uden parfume og æterisk olie.

Læs mere om Shampoo Pure no. 01 her.

 

Conditioner Pure no. 02

Super beskyttende og utrolig skånsom balsam, som er vigtig for hår med extensions. Den plejer og beskytter hårstrået og er uden parfume og æterisk olie.

Læs mere om Conditioner Pure no. 02 her.

Styling Gel Sweet Orange no. 12 

En fugtgivende stylinggel, som er perfekt til at lave smukke Hollywood-krøller med glattejern eller krøllejern. Den har et højt indhold af oprenset økologisk aloe vera, der hjælper med at beskytte og nære håret.

Læs mere om Styling Gel Sweet Orange no. 12 her.

 Volume Hair Powder Pure no. 89

Volume Hair Powder Pure no. 89

Hårpudderet giver maksimal volumen velegnet til hår,som hurtigt bliver fladt og i håropsætninger. Den har gode egenskaber til at absorberer fedt- og talg fra håret. Perfekt til de dage, hvor en hårvask springes over.

Læs mere om Volume Hair Powder Pure no. 89 her.

 

Hair Brush Paddle Combo

Svinehårbørste til børstning af hår med en kombination af ionladede pigge og vildsvinehår. Gendanner hårets balance og glans. Reducerer statisk elektricitet og kruset hår.


Læs mere om 
Hair Brush Paddle Combo her.

Previous post
Next post