SALONPRODUKTER UDVIKLET AF FRISØRER TIL FRISØRER 

NATURLIGE OG CERTIFICERET ØKOLOGISKE INGREDIENSER

PRODUCERET I DANMARK

PRODUCERET I DANMARK

Din kurv

Din kurv er tom

Se alle produkter

GRØN SALON

Grøn Salon er en organisation der certificerer saloner og som systematisk arbejder for at forbedre arbejdsmiljøet for frisører, reducere unødvendigt energiforbrug og minimere miljøpåvirkning. ​Som certificeret Grøn Salon har vi forpligtet os til at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder. Derfor undgår vi enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter, vi anvender. At undgå skadelige indholdsstoffer er vigtigt for din sundhed - både som frisør og kunde i en salon, især hvis du er allergiker eller gravid.

Grøn Salon har udvalgt en række skadelige stoffer som er ekstremt allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Disse stoffer må aldrig være at finde i en Grøn Salon, hverken til produkter i brug eller videresalg. Hos ZENZ undgår vi også alle SLS vaskeaktive stoffer, der kan være udtørrende og/eller hud-irriterende.

Alle ZENZ Organic Products er godkendt af Grøn Salon og kan derfor bruges i alle certificeret saloner. 

ZENZ har valgt Grøn Salon, fordi:

I 2005 hjalp ZENZ Københavns Kommune med at etablere Grøn Salon-certificeringen, hvilket hænger naturligt sammen med ZENZ’ vision om at skabe en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri.  

Du kan læse mere om Grøn Salon her

Undervisning i Grøn Salon

Ønsker du mere viden om Grøn Salon, kan du med fordel deltage i et af vores Grøn Frisør-kurser.